HELP ONS MEE EN GEEF JE STEM!

Wanneer de LDD de meeste stemmen ontvangt, krijgen wij een geweldig sponsorbedrag tussen de EURO 1000,- tot wel 5000,- en dat kunnen we goed gebruiken. STEMMEN KAN HIER!!

www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-leuke-dingen-dag

Duim met ons mee en deel dit bericht in je netwerk voor nog meer stemmen! 21 maart is de bekendmaking!!

21 juni 2020 is het het feest der feesten! De LeukeDingendag bestaat 10 jaar! En wie jarig is trakteert.

De LeukeDingenDagen van 2011 tot en met 2019 waren zo’n enorm succes dat we ook weer een LeukeDingenDag in 2020 gaan organiseren. In 2020 organiseren wij de 10e editie van de LeukeDingenDag. Een mijlpaal die gevierd mag worden maar hoe we dat gaan doen wordt nog druk over gebrainstormd. Er wordt inmiddels al druk gewerkt achter de schermen om nieuwe workshops te bedenken en spectaculaire activiteiten binnen te halen en misschien wel een special Guest star van Nederlandse bodem binnen.

De LeukeDingenDag wordt georganiseerd voor alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar die om welke reden dan ook niet meer (volledig) thuis wonen, samen met hun (pleeg)ouders of begeleiders. De kinderen kunnen gedurende de dag kosteloos deelnemen aan de workshops en alle activiteiten.

Net als in de voorgaande jaren is het “Pay-it-forward” principe het uitgangspunt.
De gedachte achter het principe is dat we goede daden doorgeven. Iemand doet iets waardevols voor een ander en als tegenprestatie doet diegene op zijn/haar beurt ook weer iets voor een ander.

Wij organiseren de LeukeDingenDag belangeloos en worden gesponsord door particulieren en bedrijven die ons initiatief toejuichen. Daarnaast zijn er altijd veel vrijwilligers die op deze bijzondere dag een steentje bijdragen zodat het allemaal gesmeerd verloopt.

Ben je geïnspireerd door dit initiatief en wil je ons ondersteunen, neem dan contact met ons op via info@leukedingendag.nl. Alle hulp is welkom!

LeukeDingenDag 23 juni 2019

LeukeDingenDag film

LeukeDingenDag impressie