Zijn jullie er ook weer bij op zondag 23 juni 2019?

Op zondag 23 juni 2019 staat er weer een grandioze LDD gepland. Om ieder kind een onvergetelijke dag te bezorgen is het bestuur gestart met de voorbereidingen hiervan. Wat we al stiekem verklappen is dat het weer een bijzondere mooie dag gaat worden.Dat wil je toch niet missen!

Als de zon niet wil schijnen, dan schijn je toch lekker zelf!

modelbouw
DJ
ringsteken

Goede doelen van Santarun 2017 bekend gemaakt

Bergse Bode

Goede doelen van Santarun 2017 bekend gemaakt

BERGEN OP ZOOM – De organisatie van de Bergse Santarun heeft donderdagavond de goede doelen voor de editie van dit jaar bekend gemaakt.

Met de gezelligheidsloop wordt geld ingezameld voor de Leuke Dingen Dag, Hospice Markies en Stichting Bevrijding Brabantse Wal.

De organisatie van de Santarun, de Rotary en StaBoz, hebben gekozen voor drie uiteenlopende goede doelen. Leuke Dingen Dag biedt vermaak aan kinderen van minima, en kinderen die leven in pleeggezinnen of instellingen. Hospice Markies biedt ondersteuning voor mensen die in de laatste dagen of weken van hun leven zijn.

Stichting Bevrijding Brabantse Wal organiseert de herdenkingen van de bevrijding op de Brabantse Wal en zet ook in op het in leven houden van de herinnering via educatie.

Santarun De Santarun wordt gehouden op 16 december.

T ijdens de gezelligheidsloop rennen de deelnemers in kerstmannenpakken door de stad. De warming up wordt dit jaar verzorgd door Annamarie Thomas.