Leuke Dingen Dag 2015

 DSC_0238
Op zondag 28 juni 2015 organiseerden we voor de vijfde keer de LeukeDingenDag. Zoals het voorgaande jaar werd gekozen voor het monumentale Withof aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur.
Het doel was om kinderen tussen 4 en 12 jaar oud én hun pleegouders een kosteloos en vooral onvergetelijk uitje te bezorgen. Ruim 500 ouders en kinderen genoten tussen 11:00u en 16:00u van de meest uiteenlopende activiteiten. Zo werden er cupcakes gemaakt, werd er geschilderd en geknutseld. Tevens was het mogelijk te pony rijden.

Om de kinderen sportief uit te dagen was er een stormbaan, een springkussen. Vanzelfsprekend waren er ook een aantal échte jongens- en échte meidendingen te doen.

Voor de dames in de dop was er een beautyafdeling waar ze zich konden laten opmaken, hun nagels konden laten doen en zich konden laten omtoveren tijdens een make-over. Aan de jongens was gedacht dankzij een modelbouwtafel waar onder professionele begeleiding lekker geknutseld kon worden aan mooie modellen.

Wat eten en drinken betreft werden de bezoekers trouwens ook volop verwend. Er was zelfs een frietkraam aanwezig waar het natuurlijk voortdurend dringen was voor een lekkere portie patat. Als organisatie hebben we ons uiterste best gedaan om alle aanwezige kinderen de dag van hun leven te bezorgen. Deze groep kinderen kan namelijk wel een hart onder de riem gebruiken en de LeukeDingenDag hoopt daarin te voorzien.

Vooruitkijkend naar de editie van volgend jaar spreken wij als stichting de hoop uit dat ons initiatief navolging vindt door heel Nederland. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het opzetten van deze geweldige dag en komen graag met anderen in contact om van de LeukeDingenDag een landelijk verspreid evenement te maken.

Tot volgend jaar!

 

LeukeDingenDag 2015 in de pers

BN De Stem

Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>