Vrijwilligers

Wees onbaatzuchtig, doe iets voor een ander en maak de wereld zo een stukje mooier!

Wil je in 2016 weer een onvergetelijke dag creĆ«ren voor kinderen die absoluut iets extra’s verdienen? Wil je een beetje van je vrije tijd op een leuke manier besteden? Geef je dan op als vrijwilliger!

De Leuke Dingen Dag is opgezet door een groep mensen die kinderen, die om wat voor reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen, een heerlijke dag gunnen. Het enige dat we van jou vragen is je tijd en je inzet. Doe je mee?

vrijwilligers 2015
vrijwilligers 2015
Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>