LeukeDingenDag 2016

 

LeukeDingenDag organiseert voor de 6e achtereenvolgende keer de LeukeDingenDag. De Stichting heeft tot doel het ondersteunen van minder bedeelde kinderen in Nederland . De Stichting richt zich vooral op kinderen die, om wat voor reden dan ook woonachtig zijn in pleeggezinnen, pleeghuizen, gezinsvervangende huizen en instellingen.

Op zondag 26 juni wordt de jaarlijkse LeukeDingenDag (LDD) georganiseerd. Een dag waarop de kinderen kind kunnen zijn en mee kunnen doen met allerlei dingen die voor de meeste onder ons zo gewoon zijn. We zorgen dat ca. 300 kinderen en hun begeleiders een geheel verzorgde verwendag krijgen. Op deze dag worden allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd.  Ze kunnen bijvoorbeeld naar de kapper, naar een fotoshoot, één van de vele workshops volgen, knutselen en nog veel meer!

De deuren gaan om 11.00 uur open. Deze opening wordt verricht  door  wethouder J.P.Van Hal vanuit Gemeente Etten-Leur. Rond 16.00 sluiten de deuren weer.

 

DSC_0126

Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>