Santa Run in het Bergse stadscentrum en Havenkwartier

Santa run
Santa run

BERGEN OP ZOOM – Rotary Club Bergen op Zoom Noord en Rotaryclub Brabantse Wal organiseren samen met StaBoZ opnieuw een Santa Run in het Bergse stadscentrum en Havenkwartier. Op vrijdagmiddag vertelden ze welke vier goede doelen dit jaar op de opbrengst mogen rekenen maar ook dat Michael Boogerd de opening gaat verzorgen.

Namens de organisatie vertelde Joris Völker dat de route ongeveer dezelfde blijft maar dit jaar in tegengestelde richting wordt gelopen, in ieder geval door het Markiezenhof, de beeldentuin aldaar en het Groot Arsenaal. “We hopen voor deze derde editie op vier- tot vijfhonderd deelnemers”, zei hij. “Met natuurlijk weer een après ski feest als afsluiting en deze keer bij de opening Michael Boogerd, die er alles aan gaat doen om er een feestelijke warming up van te maken.”

Goede doelen

De vier goede doelen die dit jaar op een deel van de opbrengst mogen rekenen zijn Stichting Decorbouw Groot Arsenaal, de organisatie van Taptoe Bergen op Zoom voor de editie van 2017, Heroes For Heroes en Stichting LeukeDingenDag, die minder bedeelde kinderen ondersteunt en vooral een mooie, onbezorgde dag probeert te bezorgen om even da dagelijkse malheur te vergeten. Heroes fo Heroes houdt jaarlijks een fietsmarathon om geld in te zamelen voor goede doelen die aan (de bestrijding van) kanker zijn verbonden. Alle vier de organisaties lieten weten zeer gelukkig te zijn met de bijdragen die ze mogen gaan ontvangen. Niet alleen vanwege de budgetten maar ook om de erkenning van en voor hun doelstellingen.

Meer weten over de Santa Run? Kijk eens op hun gloednieuwe website!

santa-run-2016-12-17-photo-00000750 santa-run-img_5771 santa-run2016-12-17-photo-00000747

Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>