Goede doelen van Santarun 2017 bekend gemaakt

Bergse Bode

Goede doelen van Santarun 2017 bekend gemaakt

BERGEN OP ZOOM – De organisatie van de Bergse Santarun heeft donderdagavond de goede doelen voor de editie van dit jaar bekend gemaakt.

Met de gezelligheidsloop wordt geld ingezameld voor de Leuke Dingen Dag, Hospice Markies en Stichting Bevrijding Brabantse Wal.

De organisatie van de Santarun, de Rotary en StaBoz, hebben gekozen voor drie uiteenlopende goede doelen. Leuke Dingen Dag biedt vermaak aan kinderen van minima, en kinderen die leven in pleeggezinnen of instellingen. Hospice Markies biedt ondersteuning voor mensen die in de laatste dagen of weken van hun leven zijn.

Stichting Bevrijding Brabantse Wal organiseert de herdenkingen van de bevrijding op de Brabantse Wal en zet ook in op het in leven houden van de herinnering via educatie.

Santarun De Santarun wordt gehouden op 16 december.

T ijdens de gezelligheidsloop rennen de deelnemers in kerstmannenpakken door de stad. De warming up wordt dit jaar verzorgd door Annamarie Thomas.

Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>