Persbericht 2016

Stichting LeukeDingenDaglogo

Heemraadlaan 35

6671 GK  ZETTEN

 

 

PERSBERICHT

Etten-Leur, 15  juni 2016

Leuke Dingen Dag

Stichting LeukeDingenDag organiseert voor de 6e achtereenvolgende keer de LeukeDingenDag. De Stichting heeft tot doel het ondersteunen van minderbedeelde kinderen in Nederland. De Stichting richt zich vooral op kinderen die,om wat voor reden dan ook, woonachtig zijn in pleeggezinnen, pleeghuizen, gezinsvervangende huizen en instellingen.

Op zondag 26 juni wordt de jaarlijkse LeukeDingenDag georganiseerd. Een dag waarop deze kinderen kind kunnen zijn en mee kunnen doen met allerlei dingen die voor de meeste onder ons zo gewoon zijn. We zorgen dat ca. 300 kinderen en hun begeleiders een geheel verzorgde verwendag krijgen. Op deze dag worden allerlei activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Ze kunnen bijvoorbeeld naar de kapper, er zijn workshops make-up, dansen, knutselen en modelbouw, ze kunnen graffiti spuiten,een fotoshoot laten maken, een massage ontvangen e paardrijden. Kortom te veel om op te noemen! Deze LDD is mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van Lionsclub Bergen op Zoom en Lionsclub Etten-Leur ‘De Vryeheydt Etten’ en de inzet van vele vrijwilligers.

De deuren gaan om 11.00 uur open. Deze opening wordt verricht door wethouder Van Hal. Rond 16.00 uur sluiten de deuren weer.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Voor nadere informatie over de inhoud van dit persbericht kunt U contactopnemen met Wim Vernes, voorzitter van Stichting Leuke Dingen Dag,telefoonnummer 06-12120360.Bezoek ook onze website: ttp://www.leukedingendag.nl